SANT PERE DE VILAMAJOR -RUTA DEL ROURE GROS

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es banner-3-blog-catalonia-trekking.jpg
VINE A CONEIXER ELS NOSTRES TREKKINGS AUTO-GUIATS PER DIFERENTS INDRETS DE CATALUNYA
https://www.catalonia-trekking.com/trekkings-catalonia/
La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es banner-1-blog-catalonia-trekking.jpg
VOLS VIATJAR AMB PAKO CRESTAS? (AUTOR DEL PRESENT BLOG). – TROBARÀS EL NOSTRE PROGRAMA DE VIATGES A: https://www.catalonia-trekking.com/viajes-mon-petit/
La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es banner-2-blog-catalonia-trekking.jpg
VISITA EL NOSTRE CALENDARI DE SORTIDES GUIADES: https://www.catalonia-trekking.com/catalunya-outdoor-actividades/

SEGUEIX-NOS A INSTAGRAM https://www.instagram.com/pakocrestas/

SEGUEIX-NOS AL FACEBOOK: https://www.facebook.com/pakocrestascom/

FOTO PAKO CRESTAS

Temps: 45 minuts

Desnivell: 75 metres de pujada i l’equivalent de baixada.

Dificultat: fàcil

Llargària: 2 quilòmetres 590 metres.

Punts d’aigua: Tenim la font del Roure de Can Bacs.

Punts de referència: * Església de Sant Pere de Vilamajor * cementiri de Sant Pere de Vilamajor * Can Biel * Can Romaní * Can Bacs * Sot Sord *  Roure de Can Bacs – Font del Roure * Can Mets * Els Quatre Camins * Església de Sant Pere de Vilamajor.

Punt de partida: Església de Sant Pere de Vilamajor

Itinerari: 0,00 h. Església de Sant Pere de Vilamajor.  Essent a la zona d’aparcament situada davant de l’església, pugem pel carrer asfaltat que neix en diagonal vers a la nostra esquerra, pujant pel carrer de “l’avinguda dels quatre camins”.

FOTO PAKO CRESTAS

0,04 h. Estem al davant del cementiri de Sant Pere de Vilamajor. Cruïlla de camins i vials. Fem el revolt i seguim vers a la nostra dreta tot seguint el tram asfaltat. Al poc comença el tram de pista. Deixem a la nostra esquerra en mas de Can Biel.

0,09 h. Anem a parar a una pista transversal, seguim la mateixa vers a la nostra dreta en direcció sud seguint la indicació del “camí de l’Esclopé”

0,11 h. Camí secundari que neix a la nostra esquerra i que obviem per seguir tot recte per la pista. Passem per davant del mas de Can Romaní que resta a la nostra dreta.

0,13 h. Passat el mas hi trobem un altre camí secundari que neix a la nostra dreta i que ignorem per seguir tot recte per la pista direcció sud. Tram horitzontal.

0,15 h. Bifurcació. Davant divisem el mas de Can Bacs. Seguim vers a la nostra dreta iniciem un tram de suau baixada, seguint el camí vers a “Can Safont” segons ens indica la retolació que trobem a la cruïlla.

0,20 h. Sot Sord. Cruïlla que dibuixa un triangle. Seguim el brancal ascendent de la nostra dreta en direcció oest.

FOTO PAKO CRESTAS

0,21 h. Després d’una suau i brevíssima pujada ens trobem amb l’espectacular Roure de Can Bacs, amb la propera Font del Roure. Bifurcació. Seguim la marcada pista vers a la nostra dreta en direcció N.-N.O. Tram horitzontal.

0,24 h. Can Mets. Conjunt de masos. Bifurcació. Seguim vers a la nostra dreta per la pista ample i horitzontal. En el següent tram trobem varies entrades als camps conreats que no donem peu a la confusió, ja que el traçat de la pista principal es força evident.

0,28 h. Doble bifurcació en forma de “V” a la nostra dreta i una tercer brancal a la nostra esquerra. Ignorem tots els camins secundaris per seguir tot recte per la pista en direcció N.E.

0,30 h. Brancal a la nostra dreta (tancat amb cadena) que ignorem per seguir per la pista principal.

0,39 h. Els Quatre Camins. Important nus on en veritat s’uneixen 5 pistes. Girem justament pel trencall de la nostra dreta (l’únic que no te cartell amb el nom) i davallem en diagonal per una pista de terra que baixa de manera pronunciada. De seguida passem pel costat de les primeres cases del poble.

FOTO PAKO CRESTAS

0,43 h. Bifurcació. Surt vers a la nostra dreta un camí ascendent que ignorem. Continuem tot recte davallant. Just en aquest punt comença l’asfalt. L’església ja es ben visible. Baixant pel carreró arribarem directament a la seva part posterior.

0,45 h.Església de Sant Pere de Vilamajor.  Podem donar per finalitzada la que, ara per ara, es la més curta de les excursions circulars al voltant del poble.

Autor: PAKO CRESTAS – no es permet la reproducció total o parcial de la present fitxa sense consentiment escrit de l’autor.

POTS DESCARREGAR EL TRACK DE L’EXCURSIÓ AL SEGÜENT ENLLAÇ: https://www.wikiloc.com/hiking-trails/sant-pere-vilamajor-ruta-del-roure-gros-48124918

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s