Diseña un sitio como este con WordPress.com
Comenzar

SA VOLTA FORMENTERA

Formentera és una de les illes Pitiüses amb una superfície de 83,2 km², és l’illa habitada de menor extensió de les Illes Balears. L’illa té una forma allargassada d’est a oest, formada per dos promontoris a cada extrem i una franja de terreny llarga i estreta que els uneix.

La Mola i el cap de Barbaria, o el pla del Rei, són els dos massissos plans que s’eleven bruscament sobre el mar formant uns penya-segats de més de 100 m pràcticament en vertical. L’altitud màxima de l’illa és de 195 metres a sa Talaiassa de la Mola.

Un indret màgic, amb platges paradisíaques, destinació turística de primera categoria a l’estiu moment en que l’Illa està massificada, tenim una molt bona alternativa per caminar durant el hivern, finals de tardor o principis de primavera i descobrir una illa diferent, intima, tranquil•la, pausada, una Illa ancestral, com abans del boom del turisme … Formentera i Zen.

Us presentem aquest trekking circular on anirem quasi tota l’estona al costat del mar, vora el blau. Descobrirem els fars, els puntals de l’illa, les platges mès amagades. Una regal per les cames, pel cos, pel cor, pels sentits.

TROBARÀS MÈS INFO DELS ITINERARIS A PEU, ALLOTJAMENTS, PREUS I SERVEIS AL SEGÜENT ENLLAÇ: https://www.catalonia-trekking.com/trekkings-catalonia/sa-volta-formentera/

contacte al mail infocataloniatrekking@gmail.com o whatsapp +34 615626813

https://www.catalonia-trekking.com/trekkings-catalonia/sa-volta-formentera/sa-volta-preus-i-serveis/

======

SA VOLTA FORMENTERA – GRUP GUIAT – 9 A 12 OCTUBRE 2020.

A %d blogueros les gusta esto: