Diseña un sitio como este con WordPress.com
Comenzar

PORTS INFINITS

La Gran Travessia dels Ports de Beseit – Morella …. Muntanya infinita … infinitat de racons, infinitat de barrancs, infinitat de paisatges, infinitat de secrets … Un territori on la relació home – muntanya ha estat ancestral, tortuosa, respectuosa, històrica. Una llarga travessia de 8 dies (possibilitat de fraccionar-la en 4 + 4) que ens porta a descobrir tres comarques (Terra Alta, Matarranya, Ports de Morella) i 3 territoris: Catalunya, Aragó i País Valencià.

Aquesta extensa serralada és la unió de la Serralada Pre Litoral Catalana i el Sistema Ibèric. Malgrat la seva modesta alçada (Punt culminant és el Mont Caro amb 1.447 m) els desnivells i les distàncies són considerables, així com el terreny que acostuma a ser molt solitari, salvatge i poc poblat.

Durant la llarga travessia visitarem i pernoctarem en localitats pintoresques i genuïnes com Paüls, Beseit, Penyaroja de Tastavins, Arnes, Prat de Comte, Castell de Cabres, Vallibona i la pròpia Morella, ciutat emmurallada de gran atractiu turístic.

MÈS INFORMACIÓ DE LA RUTA, ETAPES, DISTÀNCIES, ALÇADES, PUNTS DE PERNOCTA, MERCHANDISING, PREUS I SERVEIS AL SEGÜENT ENLLAÇ: https://www.catalonia-trekking.com/trekkings-catalonia/ports-infinits/

=======

ANY 2022: FES RESERVA AMB TEMPS I ESTALVIAT UN 5% – 10% DEL COST DE LES NOSTRES RUTES.

=======

ELS ALLOTJAMENTS DEL TREKKING PORTS INFINITS

A %d blogueros les gusta esto: