Diseña un sitio como este con WordPress.com
Comenzar

GEGANTS ORIENTALS

EL TREKKING DELS GEGANTS ORIENTALS discorre per la zona mès alta de Pirineu Oriental de Catalunya, on la Serralada es caracteritza per tenir unes muntanyes de formes molt suaus i amb gran alçades que situen a la majoria de cims entre els 2.600 m i els 2.900 m.

Son les muntanyes de les capçaleres dels rius Núria, Freser i Ter, amb cims de grans proporcions com el Puigmal, el Balandrau, l’Infern, Bastiments, Noufonts i Borregues. El trekking presenta 2 opcions de 3 i 4 dies, respectivament.

Indret molt freqüent i conegut pels excursionistes catalans, ja que la gran majoria d’ells han fet les primeres passes a l’alta muntanya en aquest indrets. Us presentem un trekking circular de 4 dies que ascendeix a tots els cims imprescindibles i visita indrets molt coneguts, com Ulldeter o el Santuari de Núria, alternant amb altres indrets bastant solitaris. Bona combinació de grans i suaus cims amb pobles de postal com Queralbs, Tregurà, el Serrat o Setcases.

Des del 2015 gran part de les zones mès altes per on discorre aquest trekking han sigut declarats Parc Natural. Es tracta de «Parc Natural de les Capçaleres del Freser i Ter».

MÈS INFORMACIÓ DE LES ETAPES, DISTÀNCIES, DESNIVELLS, PUNTS REFERÈNCIA, ALLOTJAMENTS, PREUS I SERVEIS AL SEGÜENT ENLLAÇ: https://www.catalonia-trekking.com/trekkings-catalonia/gegants-orientals/

======

ANY 2022: FES RESERVA AMB TEMPS I ESTALVIAT UN 5% – 10% DEL COST DE LES NOSTRES RUTES.

======

PLANIFICA EL TEU ESTIU – 11 TREKKINGS PIRINEUS CATALANS – 10% DESCOMPTE FINS AL 30.4.21

======

CRÓNICA DE LA 1A EDICIÓ DELS GEGANTS ORIENTALS – AGOST 2020.

======

GRUP OBERT GEGANTS ORIENTALS – 1-4 D’AGOST 2020

A %d blogueros les gusta esto: