Diseña un sitio como este con WordPress.com
Comenzar

NORD SALVATGE

El Trekking NORD SALVATGE (norte salvaje) és una ruta circular de 5 dies que discorre per una de les zones més salvatges i menys transitades de Pirineu: Els massissos de Marimanha i el majestuós Mont Valier. Pel nord de Pallars Sobirà (Catalunya) i el Couserans o Ariege Occidental (Occitània).

Terreny inhòspit, salvatge, habitada d’óssos … caminarem pel Pirineu més autèntic, però sempre per sengles evidents i terreny mancat de dificultat tècnica. Llacs, cims vertiginoses, alts colls que han estat passos històrics de pastors i contrabandistes. Llacs cristal·lins, la glacera més oriental de la serralada …. La joia de la reina és el Mont Valier, cim insigna de l’Ariege, sens dubte una de les muntanyes més belles dels Pirineus, ascendida, segons les velles cròniques, al segle V pel monjo Valier. La cimera de el Mont Valier, punt culminant de la travessa, té una alçada de 2.838 m.

Caminarem per dues de les majors reserves naturals de Pirineu: El Parc Natural de l’Alt Pirineu i el Parc naturel régional des Pyrénées ariégeoises. Pocs són els poblats que trobarem, però tots ells tenen el seu màgia especial, fins a Montgarri, actualment despoblat. Les poblacions que trobarem perdudes enmig d’aquestes majestuoses muntanyes són Alòs d’Isil, Aunac, Couflens de Betmajor i Estours.

TROBARÀS TOTA L’INFORMACIÓ DEL TREKKING (ETAPES, DISTÀNCIES, DESNIVELLS, ALLOTJAMENTS, PREUS, SERVEIS …) AL SEGÜENT ENLLAÇ: https://www.catalonia-trekking.com/trekkings-catalonia/nord-salvatge/

Mès informació al mail infocataloniatrekking@gmail.com i al whatsapp +34 615626813

======

ANY 2022: FES RESERVA AMB TEMPS I ESTALVIAT UN 5% – 10% DEL COST DE LES NOSTRES RUTES.

======

GRUP OBERT, NORD SALVATGE – 5 AL 9 D’AGOST 2021

======

PLANIFICA EL TEU ESTIU – 11 TREKKINGS PIRINEUS CATALANS – 10% DESCOMPTE FINS AL 30.4.21

======

#AquestEstiuQuedatAlPiri

======

ALLOTJAMENTS DEL NORD SALVATGE

======

NORD SALVATGE – 1R GRUP OBERT – 20-24 JUNY 2020

=======

10% DESCOMPTE PROMOCIONAL NORD SALVATGE

=======

LA GLACERA D’ARCOUZAN O DEL MONT VALIER

A %d blogueros les gusta esto: