Diseña un sitio como este con WordPress.com
Comenzar

FLAMA ETERNA

Canigó. Muntanya mítica de la cultura catalana. Símbol de la llengua d’aquesta nació sense estat. Unió de pobles dividits pels avatars de l’història, amb una la llengua, costums i cultura comuna. Muntanya mística, ancestral. Culminant en els 2.784 metres de la Pica del Canigó, aquest es el  darrer massís de mès de dos mil metres d’alçada abans de que el Pirineu declivi vers a les aigües de la Mar Mediterrània. Muntanya de dracs, de comptes, de fades, de reis. Els romans i el fenicis pensaven que es tractava de la muntanya mès alta del Pirineu al ser l’atalaia mès significativa que es veu des del mar. (com al Monte Viso als Alps).

Us presentem un trekking de 4 dies per la Catalunya Nord o francesa. Des de les espectaculars gorges de Carançà, passant pels estanys mès orientals de la Serralada i acabant en la muntanya de la flama de la Llengua catalana, a la muntanya de la Flama eterna.

Durant el trajecte també visitarem indrets de gran interès històric i paisatgístic, com el naixement del riu Ter, el monestir de Sant Martí del Canigó o la ciutat medieval de Vilafranca de Conflent. També coneixerem un dels al·licient turístics mès interessants de la zona, el famós Tren Groc.

PER A MÈS INFORMACIÓ SOBRE L’ITINERARI, ALLOTJAMENTS, PREUS, SERVEIS I RESERVES, VISITEU EL SEGÜENT ENLLAÇ: https://www.catalonia-trekking.com/trekkings-catalonia/flama-eterna/

CONTACTE: infocataloniatrekking@gmail.com – whatsapp + 34 615626813

=======

ANY 2022: FES RESERVA AMB TEMPS I ESTALVIAT UN 5% – 10% DEL COST DE LES NOSTRES RUTES.

=======

PLANIFICA EL TEU ESTIU – 11 TREKKINGS PIRINEUS CATALANS – 10% DESCOMPTE FINS AL 30.4.21

=======

1a EDICIÓ TREKKING FLAMA ETERNA – GRUP OBERT AMB EN PAKO CRESTAS – 17 A 21 AGOST 2020

A %d blogueros les gusta esto: