Diseña un sitio como este con WordPress.com
Comenzar

LO COR DE LO PALLARS

LO COR DE LO PALLARS es una travessia a peu de 4 dies (possibilitat de reduirla a 3), que va voltant i també ascendeix el massís de la Torreta de l’Orri, de 2.441 metres d’alçada, situat al ben mig de la gran, salvatge i muntanyosa comarca del Pallars Sobirà. El principal valor de la ruta es la gran varietat de boscos, des de l’alzina de secà als rasos de les zones altes, passant per magnífics avetars i una fabulós bosc de ribera vora el riu Cantó. Tammateix, altres aspectes importants d’aquesta travessia circular de mitja – alta muntanya, serien els següents:

NATURA: estem al cor del Parc Pirineu, on la riquesa natural es un valor afegit d’incalculable valor. A la zona de la Torreta de l’Orri hi podem trobar tot tipus de natura salvatge, fins i tot ja s’han vist óssos bruns per la zona, animal que en el seu dia va ser extingit i que de mica en mica a tornat al seu habitat natural. Altres animals con el Gall Fer, el cérvol, l’Isard, son altre exemples ben clars d’aquesta gran varietat de fauna salvatge.

RIQUESSA PATRIMONIAL: Malgrat la soledat quasi eterna d’aquestes muntanyes, l’home amb esforç, patiment i constància, ha estat ben present des de temps remots, com ho demostren les esglésies romàniques que trobarem als pobles, edificis aïllats i ja abandonats com Sant Joan de l’Erm Vell, despoblats com Sant Romà de Tavèrnoles o les runes d’antics pobles medievals com el de Santa Creu.  Durant la travessia passem pel poble més alt de Catalunya: Rubió.

HISTÒRIA: Lo Cor de lo Pallars transcorre per un dels escenaris únics de la Guerra Civil, el front del Pallars del 1938. Durant mesos la línia de front dels dos bàndols enfrontats, els demòcrates i fascistes, van enquistar-se al voltant del riu Noguera Pallaresa i la zona de la Torreta de l’Orri va ser l’escenari on major transcendència va tenir aquest fet. Producte de tot això hi trobem trinxeres fins quasi al mateix cim de la Torreta i molt altres escenaris amb restes de batalles, fortificacions, llocs de comandament, búnquers, etc … la memòria història es i serà ben present per sempre a aquestes salvatges terres del Pallars.

AVENTURA: No només de caminar i observar viu el muntanyenc. Us proposem una experiència única dins d’una travessia de muntanya de diversos dies: vols fer part d’ella en rafting? Se’ns  dubte un bon contrapunt fresc i adrenalitic que de ben segur ens farà esclatar de bon humor i bones experiències. Com a complement a la travessia podem fer el tram Llavorsí – Rialp per riu … que més si li pot demanar a 4 dies de vacances a l’Alt Pirineu?

GASTRONOMIA: Menjarem be i abundant. La gastronomia pallaresa amb la cura dels sempre amables guardes dels establiments, refugis i albergs. Carn i productes de la terra. La millor recompensa després d’un bon dia de travessia a peu.

TROBARÀS TOTA LA INFORMACIÓ DE LA RUTA, PREUS, SERVEIS I COM ACTIVAR RESERVES, AL SEGÜENT ENLLAÇ: https://www.catalonia-trekking.com/trekkings-catalonia/lo-cor-de-lo-pallars/

contacte al mail infocataloniatrekking@gmail.com o whatsapp +34 615626813

======

ANY 2022: FES RESERVA AMB TEMPS I ESTALVIAT UN 5% – 10% DEL COST DE LES NOSTRES RUTES.

======

GRUP OBERT, LO COR DE LO PALLARS – 14 A 17 JUNY 2021

======

PLANIFICA EL TEU ESTIU – 11 TREKKINGS PIRINEUS CATALANS – 10% DESCOMPTE FINS AL 30.4.21

======

NADAL 2020 I PRINCIPI ANY 2021: TRES PROPOSTES AMB RAQUETES DE NEU AL PIRINEU CATALÀ

======

DISSENY DE LA SAMARRETA LO COR DE LO PALLARS

======

PROPOSTES DE TARDOR – NADAL CATALONIA TREKKING

======

LO COR DE LO PALLARS AMB RAQUETES DE NEU I GUIA – 28 AL 30 DE DESEMBRE DEL 2020.

======

PROMOCIÓ ANTI-CORONAVIRUS – REBAIXA DEL 10% DEL COST DE LES RUTES DE PIRINEU I PRE-PIRINEU “CATALONIA-TREKKING” FINS AL 15.4.2020.

======

LO COR DE LO PALLARS – PROMOCIÓ DESCOMPTE ANTI-CORONAVIRUS

======

LES ROQUES D’AULÓ – EL FRONT DEL PALLARS 1938.

============

EL COR DEL PALLARS – LA VOLTA CIRCULAR AMB RAQUETES DE NEU A LA TORRETA DE L’ORRI (ALT PIRINEU) – DIC.2014

=============

LA TARDOR AL COR DE LO PALLARS, UN REGAL PELS SENTITS. SORTIDA GUIADA DEL 1 AL 3 DE NOVEMBRE DEL 2019

===========

LO COR DE LO PALLARS AMB RAQUETES – 27 AL 30 DE DESEMBRE DEL 2015

================

LO COR DE LO PALLARS A LA TARDOR – OCTUBRE 2016

=============

A %d blogueros les gusta esto: