Diseña un sitio como este con WordPress.com
Comenzar

TERRA INCOGNITA

https://www.catalonia-trekking.com/trekkings-catalonia/terra-incognita/

TERRA INCOGNITA es una nova ruta circular del refugis d’alta muntanya que posem en marxa per zones inhòspites de l’Alt Urgell i el Pallars Sobirà. Concretament la voltant pel massís de Salòria i les valls de Castellbó i Santa Magdalena, fent el mateix cim del Pic de Salòria, de 2.789 metres d’alçada, sostre comarcal.

El nom de Terra Incògnita ve del fet de que ens estem movent per una de les part de l’Alt Pirineu més desconegudes i salvatges, amb una riquesa de flora i fauna sense parangó a la serralada. De ben segur que puja una bona pica de cims de més de 2.000 metres que de ben segur no has pujat i segurament, dels quals no tant sols hauràs sentit parlar. Estem a la zona més incògnita i desconeguda del nostre Alt Pirineu.

La ruta. Molt variada, combina paratges d’alta muntanya, salvatges i amb amples horitzons, amb poblets i bordes perdudes en les vastes extensions del Pallars, amb escenaris claus de la memòria històrica al front del Pallars (fets de la guerra civil espanyola de l’any 1938) com seria el bosc de Baladredo.

Tanmateix anem envoltant tots els dies d’enorme Vall de Santa Magdalena, morada de la fauna més salvatge de l’Alt Pirineu, on torbarem entre altres, isards, cérvols, gall fer, trencalòs i l’os bru. Santa Magdalena segurament es la vall més gran del Pirineu sense cap mena de poble (només hi son ja a la part més baixa de la Vall: Montenartró i Romadriu), de fet tota la travessia va envoltant la vall pel seu perímetre. Val a dir que el disseny de la ruta s’ha fet sota la cautelosa tutela de la direcció del Parc Natural i s’han evitat, — tot fent modificacions puntuals de traçat –, el pas per zones d’especial interés per la conservació de la fauna i flora salvatge.

Omple de colors, sensacions i records aquesta “zona blanca” de la Serralada. Vine a descobrir la darrera Terra Incògnita al cor de la vella Europa.

TROBARÀS MÈS INFO DELS ITINERARIS A PEU, ALLOTJAMENTS, PREUS I SERVEIS AL SEGÜENT ENLLAÇ: https://www.catalonia-trekking.com/trekkings-catalonia/terra-incognita/

contacte al mail infocataloniatrekking@gmail.com o whatsapp +34 615626813

=======

ANY 2022: FES RESERVA AMB TEMPS I ESTALVIAT UN 5% – 10% DEL COST DE LES NOSTRES RUTES.

=======

SORTIDA PREVISTA – TREKKING TERRA INCOGNITA AMB RAQUETES DE NEU. 31 DES. 21 – 3 DE GENER 2022

=======

PLANIFICA EL TEU ESTIU – 11 TREKKINGS PIRINEUS CATALANS – 10% DESCOMPTE FINS AL 30.4.21 .

=======

NADAL 2020 I PRINCIPI ANY 2021: TRES PROPOSTES AMB RAQUETES DE NEU AL PIRINEU CATALÀ

=======

21-23 DESEMBRE 2020 – GRUPO OBERT TREKKING TERRA INCOGNITA AMB RAQUETES DE NEU

=======

GRUP OBERT TREKKING TERRA INCÒGNITA – 6-9 AGOST 2020

=======

PROMOCIÓ ANTI-CORONAVIRUS – REBAIXA DEL 10% DEL COST DE LES RUTES DE PIRINEU I PRE-PIRINEU “CATALONIA-TREKKING” FINS AL 15.4.2020.

=======

TERRA INCÒGNITA – ESTIU 2020 – PROMOCIÓ DESCOMPTE ANTI-CORONAVIRUS

===========

PETITA CRÓNICA DE L’EDICIO JULIOL 2015 DE LA TERRA INCOGNITA – 1a JORNADA

================

TERRA INCÒGNITA, 12 INDRETS IMPRESCINDEBLES:

================

SEGONA FASE DE MILLORA DE LA SENYALITZACIÓ DE TERRA INCÒGNITA, AGOST 2016.

================

PRIMERA FASE DE MILLORA DE LA SENYALITZACIÓ DE TERRA INCÒGNITA, JULIOL 2016.

================

PRIMERA EDICIO DE LA TERRA INCOGNITA FETA DEL 9 AL 14 DE JULIOL 2015, PER L’IMMA I EN BENET

=================

BATALLA DE BALADREDO – ESCENARI BÈLIC DE LA TERRA INCÒGNITA

A %d blogueros les gusta esto: