Diseña un sitio como este con WordPress.com
Comenzar

GRUP OBERT ALTA RUTA 101 LLACS – 25 AL 28 DE JULIOL DEL 2020

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es banner-3-blog-catalonia-trekking.jpg
VINE A CONEIXER ELS NOSTRES TREKKINGS AUTO-GUIATS PER DIFERENTS INDRETS DE CATALUNYA
https://www.catalonia-trekking.com/trekkings-catalonia/
La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es banner-1-blog-catalonia-trekking.jpg
VOLS VIATJAR AMB PAKO CRESTAS? (AUTOR DEL PRESENT BLOG). – TROBARÀS EL NOSTRE PROGRAMA DE VIATGES A: https://www.catalonia-trekking.com/viajes-mon-petit/
La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es banner-2-blog-catalonia-trekking.jpg
VISITA EL NOSTRE CALENDARI DE SORTIDES GUIADES: https://www.catalonia-trekking.com/catalunya-outdoor-actividades/

SEGUEIX-NOS A INSTAGRAM https://www.instagram.com/cataloniatrekking/

SEGUEIX-NOS AL FACEBOOK: https://www.facebook.com/pakocrestascom/

FOTO PAKO CRESTAS

Aquest any obrim grup per fer la que serà la primera edició de la modalitat ALTA RUTA dels 101 LLACS, amb la participació del seu dissenyador, en Pako Crestas.

Pots trobar mès informació de la ruta al següent enllaç: https://www.catalonia-trekking.com/trekkings-catalonia/101-llacs/101-llacs-alta-ruta/

El fet de que participi el seu dissenyador no incrementa el preu. Trobareu la informació de preus i serveis de l’Alta Ruta al següent enllaç: https://www.catalonia-trekking.com/trekkings-catalonia/101-llacs/101-llacs-preus-i-serveis/

FOTO PAKO CRESTAS

El planning serà el següent:

  • 25 de juliol: Trobada a Engolasters. Primer dia de travesia. Engolasters – Tossal Braibal – Cap de les Agols – Ref. de l’Illa. Nit al Refugi de l’Estany de l’Illa
  • 26 de juliol: 2n dia de travesia. Refugi Illa – Tossa Plana de Lles – Refugi de Cap de Rec
  • 27 de juliol: 3r dia de travesia: Cap de Rec – Tossal Bovinar – Pic de la Colilla – Ref. Estanys de la Pera
  • 28 de juliol: 4t dia de travesia: Ref. Estanys de la Pera – Pic Monturull – Pic Perafita – Pic de la Maiana – Vall de Madriu – Engolasters.
FOTO PAKO CRESTAS

Aquell que vulgui acompanyar-nos en aquesta bonica travessia de cims, hem de tebnir en compte que la variant alta no comporta mès desnivells que la variant normal, ans al contrari, hi ha una de les jornades que es substantivamenmt mès curta, la tercera es idèntica i nomès la 1a i la 4a comporten un recorregut major.

FOTO PAKO CRESTAS

Començarem a l’estany d’Engolasters fins al Coll Jovell, des d’aqui iniciem la variant allunyant-nos de l’itinerari original o clàssic de la ruta standard dels 101 Llacs. Poguem l’ample aresta oest del Tossal de Braibal, primer per dins del bosc i per sobre els 2.400 pper zona de rasos i prats alpins, fins aquest primer cim. El Tossal del Braibal de 2.657 m.

FOTO PAKO CRESTAS

Seguim l’aresta fàcil i ample fins al Cap de les Àgols, de 2.647 m. Mès enllà rodejem l’Estany Blau per sobre l’aresta i pujarem el pic satèl.lit del Turó de l’Estany Blau, de 2.636 m. En aquest punt deixem el cordal i davallem per les planicies de l’estany Forcat, sempre cap a llevant, fins arribar al Refugi de l’Illa on farem la 1a nit.

FOTO PAKO CRESTAS

Al dia següent (2n de l’Alta Ruta) reemprenem el cordal al proper Coll de Vallcivera, a tocar del propi refugi. Des d’aqui pugem vers al sud fins a la Tosseta de Vallcivera, 2.848 m per l’anomenada Costa Verda. Seguin el cordal fàcil coronem el cim mès alt de la travessia, la Tossa Plana de Lles, amb 2.905 m d’alçada. Baixem pel seu fàcil i amplissim vessant sud fins al refugi de Cap de Rec, on farem la 2a nit.

El inici dels 3r dia es comú amb el final de la davallada del dia desprès i a mig camí de la pujada a la Tossa Plana de Llès gitrem vers a l’esquerra per entrar a la Coma Extremera on hi trobem la Bassota ded Setut i l’Estany Gran de Setut. Assolim el Port de Setut onm reemprenem de nou el cordal cap a l’oest. Aquesta jornada pujarem el cims de Pic de Coma Estremara 2.809 m, Tossal Bovinar 2.842 m, Pic de la Colill 2.887 m i Tosa del Sirvent, 2.749 m. Nit al refugi dels Estanys de la Pera.

El quart i darrer dia de l’Alta Ruta dels 101 llacs tornem al cordal per la Serra d’Airosa per coronar el Pic de Monturull o Torre dels Soldats de 2.759 m. Des d’aqui fem el cordal vers al Tossal de la Truita o Pic de Perafita de 2.752 m i d’aqui al Port de Perafita on trobem el G.R. que baixa cap al nord, de nou per terreny andorrà, fins al REfugi de Perafita.

Des d’aquest punt tornem a remuntar cap a l’est per traspassar la Collada de la Maiana i fer el darrer cim de la travessia, el Pic de la Maiana, de 2.519 m. Baixarem vers a la Vall de Maldriu on trobarem de nou el G.R. que seguirem en sentit descendent fins a Ramió, indret on neix el camí que puja al Coll Jovell, on coincidirem amb el trajecte del 1r dia, ja molt a prop del punt final i inicial de la mateixa, l’Estany d’Engolasters.

Una respuesta a «GRUP OBERT ALTA RUTA 101 LLACS – 25 AL 28 DE JULIOL DEL 2020»

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: