FUENDESPALDA – RUTA DE LA ERMITA DE SANT MIGUEL

VINE A CONEIXER ELS NOSTRES TREKKINGS AUTO-GUIATS PER DIFERENTS INDRETS DE CATALUNYA
https://www.catalonia-trekking.com/trekkings-catalonia/
VOLS VIATJAR AMB PAKO CRESTAS? (AUTOR DEL PRESENT BLOG). – TROBARÀS EL NOSTRE PROGRAMA DE VIATGES A: https://www.catalonia-trekking.com/viajes-mon-petit/
VISITA EL NOSTRE CALENDARI DE SORTIDES GUIADES: https://www.catalonia-trekking.com/catalunya-outdoor-actividades/

SEGUEIX-NOS A INSTAGRAM https://www.instagram.com/pakocrestas/

SEGUEIX-NOS AL FACEBOOK: https://www.facebook.com/pakocrestascom/

FOTO PAKO CRESTAS

Introducció:Curta excursió circular que puja i baixa al turó de sustenta l’ermita de Sant Miguel. Una de les dues branques de l’excursió, la que farem de baixada, es una petita via crucis a molt prigons amb imatges de crist que ens parlen de la pujada al calvari. Des de dalt del turó on es localitza l’ermita podem gaudir de bones vistes panoràmiques sobre el mateix poble de Fuendespalda i en general sobre la vall. A l’ermita també s’hi pot arribar en vehicle per un estret vial asfaltat.

Temps: 30 minuts per pujar i baixar.

FOTO PAKO CRESTAS

Desnivell:99 metres de pujada i 99 metres de baixada.

Llargària:1 quilòmetre 480 metres.

Dificultat:Baixa

Punts d’aigua: Font just a l’inici al poble de Fuendespalda.

FOTO PAKO CRESTAS

Punts de referència:* Poble de Fuendespalda – Font de la Villa * església de Sant Miquel * Poble de Fuendespalda – Font de la Villa.

Accés al punt de partida:Al mateix poble de Fuendespalda, en la zona de pícnic del carrer de la Serreta. Cartell indicador. Aquí hi trobem la Font de la Villa.

Itinerari: Km. 0,0 – Poble de Fuendespalda – Font de la Villa. Inici del camí en direcció oest. Cartell indicador. Creuem una torrentera seca amb l’ajuda d’un pont.

FOTO PAKO CRESTAS

Km. 0,1 – Inici de la pujada. Bifurcació. Cartell indicador. Seguim recte vers a l’oest divisant ben a prop un segon cartell al qual haurem d’anar-hi.

Km. 0,15 – Segon cartell. A partir d’aquest punt neix un marcat camí que fent una forta pujada amb trams rectes i altres amb ziga zagues, puja de manera directa cap al turó de l’ermita. Trams empedrats. Marques de P.R.

FOTO PAKO CRESTAS

Km. 0,54 – Anem a parar a l’esglèsia deSant Miquel que es localitza dalt d’un turó de 803 metres d’alçada. Bones vistes panoràmiques sobre el poble de procedència. El camí de baixada hi es una mica més a l’esquerra que el de sortida. Desprès de la visita a l’ermita davallem per aquest camí que davalla de manera constant fent marcades ziga zagues i on trobarem una bona col·lecció de prigons. Via crucis. Marques de P.R.

Km. 1,2 – Unió de camins a la part baixa del turó. Seguim el corriol vers a la nostra esquerra en direcció nord. Marques de P.R.

Km. 1,4 – Coincidim amb el cartell del punt quilomètric 0,1, seguim dons vers a la nostra dreta per retornar al punt de partida.

Km. 1,5 – Poble de Fuendespalda – Font de la Villa. Final d’aquets petit periple.

POTS DESCARREGAR EL TRACK DE L’EXCURSIÓ AL SEGÜENT ENLLAÇ: https://ca.wikiloc.com/rutes-senderisme/ruta-de-la-ermita-de-san-miguel-20861484

Autor: PAKO CRESTAS – no es permet la reproducció total o parcial de la present fitxa sense consentiment escrit de l’autor.

FOTO PAKO CRESTAS

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Crea tu sitio web con WordPress.com
Comenzar
A %d blogueros les gusta esto: